Jeroen Rooman

Jeroen Rooman

Manueel Therapeut - Kinesitherapeut

Jeroen studeerde af aan de KU Leuven als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, met als afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen optie sport.
Sinds 2016 werkt hij in een zelfstandige praktijk in Lovenjoel (Praktijk Reviva) waar hij nu nog 2 dagen per week werkzaam is. Sinds 2018 werkte hij bij Robbie Billen (Kine-Bertem) en sinds 2021 zet hij deze praktijk verder in Oud-Heverlee.
Jeroen vindt het belangrijk om up-to-date te blijven en om zijn kennis en vaardigheden van behandelstrategieën alsook oefentherapie te blijven uitbreiden. Daarom volgde hij in het jaar na afstuderen een bijkomende Master-opleiding in de Manuele therapie aan de Vrije Universiteit van Brussel. Naast wervelzuilproblematiek is Jeroen ook gespecialiseerd in sportblessures waar hij verschillende bijkomende opleidingen voor volgde.
Hij is zelf ook actief in de sportwereld. Hij deed als kinesitherapeut ervaring op bij Royal Antwerp Football club, speelt al van zijn 5 jaar veldhockey en heeft een marathon op zijn palmares staan. Het laatste jaar kan je hem vooral op een padelterrein terugvinden.